top of page
Keukens op maat 

Voor elk budget is er een maatwerk keuken te realiseren. Kies voor een massieve houtsoort als eiken of maak gebruik van oude bouwmaterialen. Of kies voor in kleur gespoten MDF; dit kan in hoogglans, zijdeglans of mat. Voor lades en deuren maakt Teejoo interieurbouw uitsluitend gebruik van duurzame systemen. Ook hierbij zijn diverse opties zijn mogelijk, zoals ‘push to open’ (greeploos) of elektrisch. Door samen vooraf door alle opties te lopen komen we uit op een passende prijs voor uw persoonlijke budget.

Badmeubels op maat

U heeft al ideeën over hoe uw nieuwe badkamer eruit moet komen te zien, maar deze moet wel passen in de daarvoor beschikbare ruimte. Teejoo interieurbouw maakt badmeubels op maat. De mogelijkheden zijn oneindig. Maak gebruik van massief eiken met een waskom van keramiek of kies voor oud hout met een op maat gegoten betonnen wasbak. Samen kunnen we een ontwerp voor uw badkamer maken, zodat deze volledig aansluit bij uw wensen. Vraag naar de mogelijkheden

Totale make-over

Van een doorn in het oog naar een fraaie, functionele ruimte. Bij bovenstaand project zijn de originele muren van de oude schuur verstevigd en voorzien van zwarte, gepotdekselde vlotdelen. Door de oude dakplaten te vervangen voor een zinken dakbedekking en de kozijnen naar buiten toe uit te laten steken, heeft de schuur een eigentijdse uitstraling gekregen.

bottom of page